BiON Hydrating Gelee Mask - Geelinaamio

Tehokkaasti ihoa nesteyttävä geelinaamio, joka sitoo iholle arvokasta kosteutta sekä täydentää ihosolujen luontaista nestesäilöä, tuottaen iholle täytelöittävän ja kimmoisuutta aktivoivan vaikutuksen. Tuo välittömän helpotuksen kireydestä ja epämukavuudesta kärsivälle iholle. Voimakkaasti kosteutta sitovilla aktiiviainesosilla ja tulehduksia rauhoittavilla aminohapoilla rikastettu koostumus aktivoi ihon luontaista suojaa sekä kosteudenpidätyskykyä. 

Ei-rasvainen ja ei-tahmea geelikoostumus imeytyy nopeasti ihoon. Koostumus on rikastettu luontaisesti C-vitamiinia sisältävällä appelsiiniöljyllä, joka palauttaa elottomaan ja väsyneeseen ihoon kirkkautta. Humektantit ja aminohapot nostavat välittömästi ihon kosteuspitoisuutta ja auttavat uudelleen rakentamaan ihon vastustuskykyä ulkoisia stressitekijöitä vastaan. B5-vitamiini auttaa elvyttämään ihoa ja palauttamaan siihen täyteläisyyttä. Naamio auttaa palauttamaan ihoon kimmoisuutta, pehmeyttä ja nuorekasta tuntumaa. Voidaan käyttää myös nesteyttävänä ja uudistavana yöhoitona

Levitä tasaisesti puhdistetulle iholle, anna vaikuttaa 10-15 min ja huuhtele pois haalealla vedellä. Humektanttinen vaikutus tehostuu kosteassa ja lämpimässä, esimerkiksi suihkun aikana.
Kevyt punoitus ja kipristelyn tunne kertoo normaalista kosteudensitomiskyvystä, tätä ilmenee mikäli iho on nestehukkainen.
Erittäin kuivan ihon hoidossa, etenkin talvikautena geelinaamio on mahdollista myös imeyttää ihoon jolloin naamiota ei huuhdella pois (esimerkiksi yöajan naamioksi.)

Koko 50ml 

25,00 €
Hinta sis. ALV

Ainesosat: Deionized Water (Aqua), Glycerin (Vegetable), Glycine Soja Extract, Sodium PCA, Proline, Carbomer, Panthenol (B5-vitamin), Aspartic Acid, Glycine, Sodium Lactate, Alanine, Lysine, Xanthan Gum, Mannitol, Valine, Histidine, Isoleucine, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citrus Aurantium Dulcis Oil (Bitter Orange), Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA