BTB13  Micro-Meso Therapy:

Ihon mikroneulaus- ja mesoterapiakäsittely

-Suomalainen, tehokas ja tuloksellinen hoitomuoto-


Mikroneulaus
on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia ihon epidermikseen ja dermikseen. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Yhdistettynä ainutlaatuiseen, patentoituun BTB13-yhdisteen soluja uudistavaan vaikutukseen, hoito tekee ihosta kiinteämmän, kimmoisamman ja vahvemman. Myös ihon väri ja rakenne tasoittuvat ja ihosta tulee silminnähden heleämpi.

Mikroneulaus yhdistettynä mesoterapiakäsittelyyn mahdollistaa hoidossa käytettävän BTB13-seerumin imeytymisen mikrokanavien kautta syvemmälle ihon dermikseen asti. Näin ihoon saadaan suoria täyteläistäviä vaikutuksia hyaluronihaposta. Lisäksi BTB13 moninkertaistaa oman soluaktivoinnin kautta mikroneulauksen vaikutusta. BTB13-mikroneulausseerumit tuovat myös rakennusaineita ihoon ja mm. kollageenituotantoa aktivoivaa C-vitamiinia.

Mikroneulaus on hyvä hoitomuoto kaikille, jotka haluavat vaikuttaa ihonsa rakenteeseen, väriin ja kimmoisuuteen.

Mikroneulauksella voidaan hoitaa: juonteet ja rypyt, löystynyt iho, ihon sävy ja rakenne, suurentuneet ihohuokoset, epäpuhdas iho, maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset, auringon aiheuttamat ihovauriot, aknearvet, ihon tummentumat tai pigmenttikato.

Hoitoa suositellaan kolmen kerran sarjahoitona ja halutessaan sarjahoitoa jatketaan maksimissaan kuuteen hoitokertaan saakka. Hoidot tehdään vähintään kuukauden välein.

Hoidon jälkeen ihoon voi tulla kevyttä turvotusta ja iho voi olla punoittava ja kirjava noin vuorokauden ajan käsittelyn jälkeen. Meikin tai muiden ihonhoitotuotteiden käyttöä tulee välttää samana päivänä. Myös urheilua, hikoilua ja saunaa sekä aurinkoa tulee välttää samana päivänä.