TUOTESARJAT

BTB13

Suomalaiset BTB13-hoitotuotteet sisältävät iholle hyödyllisiä raaka-aineita. Hoitotuotteiden ydinvaikutus perustuu patentoituun, oululaisen tutkimusryhmän kehittämään BTB13™ -yhdisteeseen, joka vilkastuttaa solujen uusiutumista ja suojaa soluja ympäristön haittavaikutuksilta.

- Suomalainen tieteellinen innovaatio

- Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet

- Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja

- Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita

- Valmistetaan alusta loppuun Suomessa

BiON

BiON Skincare on klinikkatasoinen ammattikosmetiikkasarja Yhdysvalloista.

Luonto ja tiede kulkevat käsi kädessä.

Täynnä toinen toistaan ravintorikkaampia yhdisteitä, luonnon monipuolisuudesta saadaan valjastettua entistä puhtaampia, stabiilimpia ja bioaktiivisempia komponentteja tieteen avulla. BiON Skincare luottaa luonnon voimaan ja tieteen viisauteen.

Tuotteiden taustalla on ihotautilääkäreiden, biologien, farmaseuttien sekä ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemistien yhteistyö.

Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyä, parabeeneja, SLS-sulfaatteja, lisättyjä hajusteita - tai väriaineita, kemiallisia aurinkosuoja-aineita, mikromuovirakeita eikä muita iholle, keholle tai luonnolle mahdollisesti haitallisia ainesosia.

KOLME COSMETICS

Kolme Cosmetics on käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa. Yhden naisen pyörittämä yritys Sipoossa käyttää tuotteissaan oman hyötypuutarhan antimia ja kotimaisia raaka-aineita.

Kolme Cosmeticsin tuotteet ovat vedettömiä, eivätkä ne sisällä synteettisiä ainesosia. Raaka-aineet ovat mahdollisimman puhtaita, tehokkaita ja muuntelemattomia.

PURE = BEAUTY

Ihonhoidossa vähemmän on enemmän. Pure=Beautyn minimalistinen ja funktionaalinen luonnonkosmetiikkasarja sisältää vain tarkoin valittuja ja tehokkaita, aidosti ihoa hoitavia raaka-aineita. Erityisesti rakastamme "superraaka-aineita" - niitä, jotka tekevät pieniä ihmeitä ihollesi. Tuotteet eivät sisällä hajusteita tai eteerisiä öljyjä. Pure=Beauty on kotimainen ja vegaaninen sarja, joka valmistetaan Helsingin Herttoniemessä.

ILOISET VARPAAT

Korkealaatuiset ja kotimaiset  jalkojenhoitotuotteet.

LIPSMART


Depend kynsilakat