TUOTESARJAT

BTB13

PAREMPI IHO TIETEEN JA LUONNON AVULLA.

BTB13-hoitotuotteet sisältävät iholle hyödyllisiä raaka-aineita. Hoitotuotteiden ydinvaikutus perustuu patentoituun, oululaisen tutkimusryhmän kehittämään BTB13™ -yhdisteeseen, joka vilkastuttaa solujen uusiutumista ja suojaa soluja ympäristön haittavaikutuksilta.

- Suomalainen tieteellinen innovaatio

- Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet

- Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja

- Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita

- Valmistetaan alusta loppuun Suomessa

BiON

TERVEEN JA HYVINVOIVAN IHON PUOLESTA.

BiON Skincare on klinikkatasoinen ammattikosmetiikkasarja Yhdysvalloista.

Luonto ja tiede kulkevat käsi kädessä.

Täynnä toinen toistaan ravintorikkaampia yhdisteitä, luonnon monipuolisuudesta saadaan valjastettua entistä puhtaampia, stabiilimpia ja bioaktiivisempia komponentteja tieteen avulla. BiON Skincare luottaa luonnon voimaan ja tieteen viisauteen.

Tuotteiden taustalla on ihotautilääkäreiden, biologien, farmaseuttien sekä ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemistien yhteistyö.

Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyä, parabeeneja, SLS-sulfaatteja, lisättyjä hajusteita - tai väriaineita, kemiallisia aurinkosuoja-aineita, mikromuovirakeita eikä muita iholle, keholle tai luonnolle mahdollisesti haitallisia ainesosia.

HAILEY

Hailey tuotteet ovat premium-laatuista 100% luonnonkosmetiikkaa, jotka sisältää vain laadukkaimpia Suomen luonnon raaka-aineita mm. koivunmahlaa.

Tuotteet ovat hellävaraisia ja sopivat kaikille ihotyypeille.

Valmistetaan suomessa.


PURE=BEAUTY

Ihonhoidossa vähemmän on enemmän. Pure=Beautyn minimalistinen ja funktionaalinen luonnonkosmetiikkasarja sisältää vain tarkoin valittuja ja tehokkaita, aidosti ihoa hoitavia raaka-aineita. Erityisesti rakastamme "superraaka-aineita" - niitä, jotka tekevät pieniä ihmeitä ihollesi. Tuotteet eivät sisällä hajusteita tai eteerisiä öljyjä. Pure=Beauty on kotimainen ja vegaaninen sarja, joka valmistetaan Helsingin Herttoniemessä.

TOOFRUIT

Toofruit on erityisesti 3–12-vuotiaille lapsille suunniteltu Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikan tuotesarja. Konstailematon sarja tarjoaa helppokäyttöiset tuotteet, jotka huomioivat lasten herkän ihon tarpeet. Herkullisen hedelmäiset tuoksut ja värikkäät pakkaukset on suunniteltu lasten mieltymyksiä ajatellen ja ne tekevät pesuhetkien opettelusta hauskempaa. 

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis.