KARVANPOISTOT

Sokerointi

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoisto menetelmä. Karvojen lisäksi sokeri poistaa myös kuollutta ihosolukkoa jättäen ihosta silkkisen pehmeän. 

Sokerointimassa on Suomalainen FinPuro. Raaka-aineet ovat 100% Suomesta, mitkä sisältää sokerijuurikkaan sokeria ja puolukkaa.


Kasvojen sokerointi 30€

Ylähuulen sokerointi 13€

Ylähuulen ja leuan sokerointi 19€

Kainaloiden sokerointi 25€

Bikinirajan sokerointi 25€

Säärten sokerointi 40€

Brassi 60€


Sokerointi paketit (väh. 2 aluetta) noin -10%. 

Säännöllisistä karvanpoistoista -15% (max. 5vk väli).  

Lycon -vahaus

LYCON-vahat on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon kasviöljyistä. Tuoksunsa vahat saavat aistillisesta aromaterapiasta. Erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat saavat aikaan ihoa hoitavan ja miellyttävän hoitokokemuksen. LYCON-vahaus sopii myös herkimmillekkin ihotyypeille.


Ylähuuli tai leukakarvat 12€

Ylähuuli ja leukakarvat 17€

Kasvot (posket, ylähuuli ja leuka) 23€

Kainalot 25€

Bikiniraja 25€

Sääret 40€

Brassi naiset 60€


Vahauspaketit (väh. 2 aluetta) noin -10%.

Säännöllisistä karvanpoistoista -15% (max. 5vk väli). 

LHE-valoimpulssihoidot 

LHE-prosessi kohdistetaan lämpö suoraan ihokarvatupessa olevaan väriaineeseen melaniiniin. Valon synnyttämä lämpö ohjautuu karvatuppeen, joka johtaa sen ihokarvan juureen. Fototerminen menetelmä kohottaa hellävaraisesti karvatupen lämpötilaa koaguloitumispisteeseen asti, jolloin sekä karvatuppi että ihokarvan juuri tuhoutuvat tehokkaasti ja turvallisesti ympäröiviä kudoksia vaurioittamatta. 

Karvanpoistot kasvojen alueelle tehdään 2-3 viikon välein ja vartalolle 4-5 viikon välein. Hoitokertojen määrä katsotaan aina yksilöllisesti karvojen kasvun mukaan. 

Sääret 160€ 
Kainalot 60€
Bikiniraja 70€
Huulikarvat / leuka 50€ 
LHE-valoimpulssihoitoihin ajanvaraus vain puhelimitse!!