BiON Antibacterial Cleanser - puhdistusgeeli

Antibakteerinen ja kosteuttava puhdistusgeeli. Virkistävä ja kevyesti vaahtoutuva koostumus syväpuhdistaa epäpuhtaudet ja aknea aiheuttavat bakteerit. Sopii erityisesti komedoaknen, satunnaisten epäpuhtauksien ja mustapäiden hoitoon. Kevyt salisyylihappopitoisuus syväpuhdistaa ihohuokoset tukkeumista ihoa kuivattamatta. Formulaatio estää haitallista bakteerikasvua ja tasapainottaa talintuotantoa. Säilyttää ihon puhtauden ja joustavuuden. pH-tasapainotettu.

Kostuta kasvot ja kädet. Vaahdota pieni määrä geeliä kämmenissä ja pese kasvot kevyesti hierovin liikkein. Huuhtele.


Yhdistä Salicylic Glycolic Gel-täsmähoitogeelin ja Moisture Complex-kosteusvoiteen kanssa jos ihossasi on komedoaknea.
Yhdistä Blackhead Controller Serumin, Moisture Complex-kosteusvoiteen ja Peel Pads-kuorintalappujen kanssa jos ihossasi on satunnaisia epäpuhtauksia tai mustapäitä.

Koko 120ml

33,00 €
Hinta sis. ALV

Ainesosat: Deionized Water (Aqua), Sodium Olefin C14-16 Sulfonate (Coconut), Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Cocamidopropyl Betaine (Coconut), Glycerin (Vegetable), PEG-150 Disterate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Salicylic Acid, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract (Thyme), Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract (Cinnamon), Cymbopogon Flexuosus Herb Oil (Lemongrass), Citric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl, Glycol, Ethylhexyl glycerin, Hexylene Glycol