BiON Skin hydration gel - geelikosteuttaja

Kevyt ja virkistävä tehokosteuttaja, joka tuo ihollesi kuin aallon lailla sen kaipaamaa syväkosteutusta. Nesteyttävä vesipohjainen geeli, jolla on samalla antibakteerinen, anti-inflammatoorinen ja punoitusta laskeva vaikutus. Kehitetty erityisesti pintakuivalle ja kiristelevälle iholle. Sisältää laajan ja monipuolisen pitoisuuden luontaisia kosteustekijöitä eli humektantteja, jotka iho tunnistaa omakseen ja varastoi pitkäkestoiseksi kosteudeksi.

Sisältää myös antioksidantteja sekä aminohappoja, jotka auttavat ylläpitämään ihon puhtautta, kirkastamaan ihon sävyä ja edistämään ihon tasaista sekä kimmoisaa pintarakennetta. Nopeasti imeytyvä öljytön geelikoostumus kosteuttaa ja ravitsee ihoa, jättämättä sitä rasvaisen tuntuiseksi.

Voidaan käyttää kosteuttavana geeliseerumina yhdessä kasvovoiteen kanssa tai kasvovoiteen tilalla, mikäli iho on herkästi rasvoittuva.


Geeliseerumina: Levitä iholle puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen ohuelti noin 1-2 pumppausta. Levitä kerralla haluttu määrä, jotta geeli imeytyy täydellisesti ihoon. Viimeistele kasvovoiteella.
Kasvovoiteen tilalla: Levitä iholle puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen ohuelti noin 1-2 pumppausta. Levitä kerralla haluttu määrä, jotta geeli imeytyy täydellisesti ihoon.

Koko 50ml

39,00 €
Hinta sis. ALV

Ainesosat: Deionized Water (Aqua), Glycerin (Vegetable), Glycine Soja (Soybean) Extract, Sodium PCA, Proline, Carbomer, Panthenol, Aspartic Acid, Glycine, Sodium Lactate, Hyaluronic Acid, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate (C-vitamin), Tocopheryl Acetate (E-vitamin), Pyridoxine Hydrochloride (B6-vitamin), Alanine, Lysine, Xanthan Gum, Mannitol, Valine, Histidine, Isoleucine, Maltodextrin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate