BiON Soothing Multi Cream - puhdistusvoide ja naamio

Lempeä ja tensiditön puhdistusvoide, joka on kehitetty herkälle, kuivalle ja ärtyneelle iholle. Puhdistusvoide sulaa kosketuksissa veden kanssa pehmeäksi maidoksi, joka puhdistaa ihoa kuivattamatta meikin, maskaran sekä epäpuhtaudet. Ihoa rauhoittava formulaatio palauttaa iholle optimaalisen kosteustasapainon ja auttaa tyynnyttämään kutisevan, hilseilevän, punoittavan ja herkän ihon oireita. 

Koostumus sisältää runsaasti bio-mimeettisiä aktiiveja, rasvahappoja sekä rauhoittavia kasviuutteita, jotka edistävät ihon suojabarriäärin ja lipidikerroksen korjaantumista sekä ihon paranemista. Puhdistusvoidetta voidaan käyttää myös ihoa rauhoittavana ja paranemista edistävänä kasvonaamiona, silmänympärysnaamiona ja hoitobalmina tarpeen mukaan.

Puhdistus:
Levitä kostutetulle kasvojen iholle ja decolteelle, hiero kevyin pyörivin liikkein ja huuhtele vedellä tai pehmeällä musliiniliinalla. Soveltuu täydellisesti myös silmänympärysalueen puhdistukseen.


Kasvonaamio:
Kun ihosi tuntuu herkältä ja kuivalta voit käyttää voidetta myös rauhoittavana ja pehmentävänä naamiona kasvoille sekä silmänympärysiholle. Anna vaikuttaa 5-15min, huuhtele vedellä.


Hoitobalmi:
Kun ihosi suojabarriääri on heikentynyt ja vaurioitunut (ihossasi esiintyy halkeamia, kirvelyä, hilseilyä ja epämukavuutta) tai ihollasi on perioraalidermatiitin oireita voit käyttää voidetta yön aikana tehokorjaavana ja parantavana hoitobalmina. Levitä ensin ihotyypin mukainen kasvovoide. Tämän jälkeen levitä Soothing Multi-cream viimeisenä vaiheena ja anna vaikuttaa yön ajan. Voide tehostaa alle levitettyjen hoitotuotteiden vaikutusta ja auttaa uudelleenrakentamaan ihon suojabarriääriä.

Koko 120ml 

39,00 €
Hinta sis. ALV

Ainesosat: Deionized Water (Aqua), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Gel, Caprylic/Capric Triglyceride, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oil, Squalane (Vegetable), Stearic Acid, Dimethicone, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract, Cetyl Alcohol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Tocopheryl (Vitamin E), Fructose, Alanine, Glutamic Acid, Sucrose, Sodium PCA, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Sodium Hyaluronate, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Glycosaminoglycans, Chamomilla Recutita (Chamomile) Oil, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate