TUOTTEET

BTB13 

Tieteellistä ihonhoitoa Suomesta. 

BTB13 perustuu suomalaiseen, patentoituun innovaatioon aktiiviyhdisteestä, joka suojaa ihosoluja, edistää solujen tervettä toimintaa ja vilkastuttaa solu-uusiutumista. BTB13-yhdisteen on kehittänyt oululainen kantasolututkimusryhmä ja sen vaikutukset on todennettu kliinisissä tutkimuksissa.  BTB13 -yhdiste on patentoitu ja sillä on patentti- ja rekisterihallituksen myöntämä hyödyllisyysmallisuoja. BTB13 on tieteellistä ihonhoitoa suomesta ja se on kehitetty tulokselliseksi hoitosarjaksi.

BTB13-yhdiste on kehitetty aktivoimaan passivoituneita kantasoluja ja niiden uusiutumista. Se on vahva antioksidantti, joka suojaa ihosoluja, vilkastuttaa solujen uusiutumista, vahvistaa ihon rakennetta, edistää ihon kosteudensitomiskykyä, puhdistaa ihoa tehokkaasti ja hoitaa laajasti ihon ikämuutoksia. BTB13 on medikaalinen ihonhoitosarja, joka tuo tehoa ja silminnähtäviä tuloksia hoitolahoitoihin. Tuotteet sopivat erinomaisesti myös herkän ihon hoitoon.

Yhdisteen raaka-aineet B13 oroottihappo ja BT eli L-karnitiini ovat soluissa luonnollisia aineita. B13 oroottihappo on välttämätön ihon uudistumisessa ja BT eli L-karnitiini toimii kuljetinmenetelmänä, joka kuljettaa vesiliukoisen oroottihapon lipidirakenteisen solukalvon läpi soluun.