KASVOHOIDOT

BiON -kasvohoito  72€

Nämä hoidot sopivat sinulle, joka toivot saavasi välittömiä tuloksia kasvohoidoista. 

BiON-erikoishoito on kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia toimintoja ja niiden painopisteenä ovat kliininen ihonhoito sekä biokemiallisesti vaikuttavat prosessit.


Hoidot sopivat jokaiselle ihotyypille - valitsemme hoitoon tullessasi sopivimman vaihtoehdon juuri sinun ihollesi. 

Hoitoihin sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, ultraäänipuhdistus tarvittaessa, seerumi, Gua-Sha käsittely kasvoille,  niska-hartia hieronta, naamio ja hoitovoiteet. 

Kesto 60min. 

Tutustu lisää BiON-hoitoihin täältä

Virkistävä kasvohoito 52€

Kirkastusta ja piristystä kaipaavalle iholle.

Gua Sha -käsittely tuo iholle elinvoimaa ja kirkautta sekä vähentää tehokkaasti turvotusta. Hoito myös rentouttaa kasvojen lihaksia.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, Gua-Sha käsittely kasvoille ja kaulalle, naamio ja hoitovoiteet. Kesto 45min.

BiON Advanced Peel hapotushoito  72€

AHA-hapot tarjoavat tehokkaimmat hoitotulokset moniin erinäisiin ihonhoidon tarpeisiin. Medikosmeettiset hedelmähapotukset sisältävät lisäksi hoitoa tehostavia kasviuutteita, antioksidantteja sekä entsyymejä, joilla happokuorinnan tehoa on aktivoitu entisestään.

Hoito uudistaa ihoa tehokkaasti, kirkastaa ihoa, madaltaa ryppyjä, tasoittaa aknearpia ja häivyttää pigmenttiläiskiä.

Tätä hoitoa ei suositella aurinkoisena aikana. Loistava sarjahoitona syys-talvi kuukausina.

3-6 kerran sarjahoidoista -15% ( 2viikon väli) 

Hoito sisältyy: Alkupuhdistus, happokuorinta, kulmien siistiminen, seerumi, naamio ja hoitovoiteet. Naamion aikana tehdään hieronta niska-hartia alueelle. 

Kesto 50min. 

Ihonpuhdistus 68€

Hoito räätälöidään asiakkaan ihotyypin ja toiveiden mukaisesti.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, ultraääni syväpuhdistus, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoiteet. Kesto 60min.

Halutessasi voit valita lisäksi ihanan rentouttavan päähieronnan ja/tai niska-hartia-decoltee -hieronnan +15€.

Timanttihionta 68€

Timanttihionta kuorii kuolleen ihosolukon pois tehokkaasti. Ihosta tulee kirkas, heleä, puhdas ja vastaanottavainen muille tuotteille. Iho käsitellään pienellä hoitopäällä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten. Kuorintatehoa voi säätää, joten hoito sopii myös herkemmällekkin iholle.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, timanttihionta käsittely, kulmien siistiminen, kevyt hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Kesto 60min.

Halutessasi voit valita lisäksi ihanan rentouttavan päähieronnan ja/tai niska-hartia-decoltee -hieronnan. +15€.BTB13 Micro-Meso Therapy -mikroneulaus 139€

Mikroneulaus- ja mesoterapiakäsittely.

Tehokas ja tuloksellinen hoitomuoto.

Lue lisää hoidosta täältä.